Εισαγωγή  Νέα - Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου

  15-1-2006  
 

ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΟΡΘΙΟΥ

ΚΤΙΡΙΑΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ

Τ.Κ. 845 02 ΚΟΡΘΙ - ΑΝΔΡΟΣ

ΤΗΛ: 2282061424 ΦΑΞ: 2282061423

E-MAIL: kpekorthiou@sch.gr URL: http://kpe-androu.kyk.sch.gr


Κόρθι, 12-1-2006

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Κορθίου Άνδρου διοργανώνει Ημερίδα με θέμα «Γνωριμία με τα Μανιτάρια» την 28η Ιανουαρίου 2006 στις εγκαταστάσεις του στο κτιριακό συγκρότημα Αγίας Τριάδας στο Κόρθι.

Η Ημερίδα θα περιλαμβάνει εισηγήσεις πάνω στο ρόλο των μυκήτων στο οικοσύστημα, τη συλλογή και καλλιέργεια εδώδιμων μανιταριών και τη διατροφική τους αξία, τη σημασία τους στην αρχαιότητα καθώς και την θεματολογία στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση.

Η Ημερίδα απευθύνεται κατά προτεραιότητα σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης των περιοχών Κυκλάδων, Ευβοίας, Ανατολικής Αττικής, Πειραιά και σε λοιπούς ενδιαφερόμενους.

Τα έξοδα χιλιομετρικής αποζημίωσης καθώς και τα έξοδα διαμονής μιας διανυκτέρευσης και διατροφής δύο γευμάτων (ενός μπουφέ κι ενός γεύματος σε εστιατόριο) θα καλυφθούν από το Τεχνικό δελτίο του έργου του Κ.Π.Ε. στους αντίστοιχους κωδικούς.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει το αργότερο μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2006 να υποβάλλουν ηλεκτρονικά ή με fax την αίτηση συμμετοχής που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Κ.Π.Ε. Κορθίου  http://kpe-androu.kyk.sch.gr/draseis.html

Εκ μέρους της παιδαγωγικής ομάδας του ΚΠΕ Κορθίου

Ο Υπεύθυνος

Κίμων Μανέτας

Επιστροφή