ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

«Ενίσχυση Νεανικής Επιχειρηματικότητας»

  

Το πρόγραμμα αποσκοπεί στην ανάπτυξη, υποστήριξη και προώθηση της επιχειρηματικότητας σε ΄νέους, μέσω χρηματοδοτικών ενισχύσεων για τη δημιουργία νέων και βιώσιμων μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

            Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην προώθηση σύγχρονων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με στόχο τη δημιουργία δυναμικών, εξελίξιμων και ανταγωνιστικών επιχειρήσεων.

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

1.       Νέοι που έχουν γεννηθεί από το 1966 μέχρι και το 1987 και δεν ασκούσαν επιχειρηματική δραστηριότητα κατά το διάστημα από 1-1-2004 έως και την ημερομηνία προκήρυξης – προδημοσίευσης του Προγράμματος.

2.       Είναι άνεργοι, μισθωτοί ή ελεύθεροι επαγγελματίες.

3.       Στο πρόγραμμα εντάσσονται επιχειρηματικές δραστηριότητες του τομέα της μεταποίησης, των υπηρεσιών, του εμπορίου και του τουρισμού.  Η πρόταση μπορεί να περιλαμβάνει και μη επιλέξιμες δραστηριότητες, η επιχορήγηση όμως σ’ αυτές τις περιπτώσεις θα αφορά μόνο τις δαπάνες που σχετίζονται με τις επιλέξιμες δραστηριότητες.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

            Οι Φάκελοι Υποψηφιότητας υποβάλλονται ή αποστέλλονται ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην διεύθυνση ΕΟΜΜΕΧ Α.Ε., Ξενίας 16, 115 28 Αθήνα, Τηλ. 210 – 7491200, 7491220 με την ένδειξη «Ενίσχυση Νεανικής Επιχειρηματικότητας».

            Ο Φάκελος υποψηφιότητας θα πρέπει να περιλαμβάνει πλήρως συμπληρωμένα τα παρακάτω:

1.      την Αίτηση Συμμετοχής στο πρόγραμμα

2.      το Έντυπο Υποβολής της Πρότασης (Επιχειρησιακό Σχέδιο)

3.      τα απαιτούμενα Δικαιολογητικά

Οι ενδιαφερόμενοι θα αποστέλλουν ένα πρωτότυπο φάκελο υποψηφιότητας και υποχρεωτικά θα υποβάλλουν σε δισκέτα τα συμπληρωμένα έντυπα σε ηλεκτρονική μορφή.

Η προθεσμία υποβολής προτάσεων λήγει στις 31 Μαρτίου 2005.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

            Αναλυτικό Ενημερωτικό φυλλάδιο, προκήρυξη του Προγράμματος και ο Φάκελος Υποβολής Αίτησης μπορούν να βρεθούν στους διαδικτυακούς τόπους www.ypan.gr, www.eommex.gr, αλλά είναι και στη διάθεση των ενδιαφερομένων από την ΑΡΙΑΔΝΗ Α.Ε.

Το αναλυτικό δελτίο τύπου μπορείτε να το προμηθευτείτε από την κα. Στεφανία Παρλιάρου στα γραφεία του Δήμου.

Επιστροφή