Ορμος Κορθίου - 84502 - Ανδρος
τηλ.: 22820 61360 - fax: 22820 61419
e-mail:

Όρμος Κορθίου, 15 Δεκεμβρίου 2004 
Αριθ. Πρωτ. 47

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πρόσληψης μίας (1) θέσης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Κορθίου Άνδρου (Δ.Ε.Α.Κ.Α.) που εδρεύει στο Δήμο Κορθίου Άνδρου του Νομού Κυκλάδων (ΦΕΚ 572Β΄/12-05-2003).

Έχοντας υπόψη:

  1. Τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν. 2190/1994, όπως ισχύει μετά τις τροποποιήσεις και συμπληρώσεις των Ν. 2225/1994, 2247/1994, 2266/1994, 2349/1995, 2527/1997, 2738/1999, 3051/2002, 3146/2003, 3174/2003, 3200/2003 και 3260/2004.

  2. Την 8435/27/08/2004 Εγκριτική της πρόσληψης του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

  3. Την παρ. 6 της υπ΄αριθ. 55/1998 Π.Υ.Σ. όπως ισχύει. (Προκειμένου για επιχειρήσεις των ΟΤΑ, της παρ. 3 του άρθρου 1 του Ν. 2527/1997).

  4. Την υπ' αριθμόν Πρώτ. 4035/27-7-2001 Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης, Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Υγείας και Πρόνοιας,

  5. Την υπ' αριθμόν Πρώτ. 5594/19-10-2001 Τροποποιητική Συμπληρωματική Κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης & Αποκέντρωσης, Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Υγείας και Πρόνοιας,

  6. Την υπ' αριθμόν ΠΝΑ 7489/ΕΥΔ 2372/6-7-2004 Απόφαση Ένταξης της Πράξης "Επιχορήγηση Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Κορθίου Άνδρου για τη Δημιουργία Μονάδας Βοήθειας στο Σπίτι" στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου 2000-2006

  7. Το Κανονισμό της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Κορθίου Άνδρου (Δ.Ε.Α.Κ.Α.) 

  8. Την υπ' αριθμόν 15/2004 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου

  9. Την υπ' αριθμόν 59/31-8-2004 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κορθίου

Ανακοινώνει

Την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικός αριθμός ένα (1) άτομο για την κάλυψη παροδικών αναγκών του έργου "Δημιουργία Μονάδας Βοήθεια στο Σπίτι", για την εξής ειδικότητα, με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και για την αντίστοιχη χρονική περίοδο.

Ειδικότητα  Αριθμός  Ειδικά τυπικά προσόντα  Χρονική Διάρκεια
Κοινωνικός/η Λειτουργός ή Ψυχολόγος

1 (ένας/μία)

Α. ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ: ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ (ΠΕ/ΤΕ)

  1. Πτυχίο ή Δίπλωμα τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης, κατεύθυνσης Κοινωνικής Εργασίας ΑΕΙ της ημεδαπής ή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου ή των Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής ΑΕΙ ή άλλος ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.

  2. Άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Β. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΜΕ:

  1. Πτυχίο ή Δίπλωμα τμήματος Κοινωνικής Εργασίας ΤΕΙ της ημεδαπής ή των Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής ΤΕΙ ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

  2. Άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Γ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥ ΜΕ:

  1. Άδεια άσκησης επαγγέλματος ψυχολόγου.

  2. Οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ΑΕΙ της ημεδαπής ή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου ή των Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής ΑΕΙ ή άλλος ισότιμος τίτλος σχολών της αλλοδαπής, βάσει του όποιου χορηγήθηκε η ανωτέρω άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Τέλος σε περίπτωση που δεν γίνει πλήρωση της θέσεως από υποψήφιους με τα ανωτέρω προσόντα, παρέχεται η ευχέρεια απασχόλησης κοινωνιολόγου (ΚΥΑ: 114574/25.11.2002) με:

Πτυχίο κοινωνιολογίας τμήματος κοινωνιολογίας ή κοινωνικής πολιτικής ή κοινωνικής διοίκησης των ΑΕΙ ή του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου ή των Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής ΑΕΙ ή άλλος ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της ημεδαπής ή της αλλοδαπής.

12 Μήνες με δυνατότητα παράτασης μέχρι τη λήξη του προγράμματος

Α. ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

  1. Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.

  2. Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.

  3. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση), με επιφύλαξη της επόμενης εξαίρεσης.

Γνωστοποιείται ότι δικαίωμα συμμετοχής στην εν λόγω διαδικασία έχουν οι άνεργοι ή οι εργαζόμενοι των ειδικοτήτων που απαιτούνται για το πρόγραμμα οι οποίοι έχουν ετήσιο εισόδημα κάτω του αφορολογήτου ποσού βάση εκκαθαριστικού σημειώματος φόρος εισοδήματος του προηγούμενου οικονομικού έτος.

 

Β. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ

ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑΣ

Οι υποψήφιοι κατατάσσονται σε πίνακα κατά κλάδο ή ειδικότητα με τη σειρά του βαθμού εντοποιότητας (α', β', γ' κ.ο.κ.). Ανάμεσα σ' αυτούς που έχουν την ίδια εντοπιότητα, προηγούνται οι έχοντες τα κύρια προσόντα και ακολουθούν οι έχοντες τα επικουρικά. Αν δεν καλυφθεί ο αριθμός των προσλαμβανομένων από του έχοντες τα κύρια ή επικουρικά προσόντα της πρώτης εντοπιότητας προσλαμβάνονται υποψήφιοι που έχουν τα αντίστοιχα προσόντα της δεύτερης κ.ο.κ.. Η σειρά κατάταξης μεταξύ αυτών που έχουν τα ίδια προσόντα, κύρια η επικουρικά, γίνεται με βάση τη βαθμολογία που συγκεντρώνουν στα βαθμολογούμενα κριτήρια (ανεργία, αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας κ.λ.π.).

Προτάσσονται κατά σειρά:

Πρώτη προτεραιότητα πρόσληψης έχουν:

Α.

1. Οι δημότες του Δήμου Κορθίου.
2. Οι δημότες των υπόλοιπων Δήμων και Κοινοτήτων της νήσου Άνδρου (Δήμων Άνδρου και Υδρούσας).
3. Οι δημότες των Δήμων και Κοινοτήτων του Νομού Κυκλάδων.

 

Β. Οι μόνιμοι κάτοικοι όλων των Νομών της Χώρας.

ΛΟΙΠΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

Η σειρά κατάταξης κάθε ομάδας εντοπιότητας καθορίζεται με τη ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ ως ακολούθως:

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΟΝΑΔΕΣ
1. Χρόνος Ανεργίας:  
α. Τεσσάρων (4) μηνών ανεργίας 1000
β. Άνω των τεσσάρων (4) μηνών με ανώτατο όριο τους δώδεκα (12) μήνες, προστίθενται ανά μήνα ανεργίας 50

Σημείωση: Άνεργος είναι ο υποψήφιος που έχει τέσσερις (4) τουλάχιστον συνεχείς μήνες ανεργίας, υπολογιζόμενους από την τελευταία ημέρα προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και προς τα πίσω. Επίσης, χρόνος ανεργίας θεωρείται και ο χρόνος παρακολούθησης προγραμμάτων επαγγελματικής κατάρτισης του ΟΑΕΔ, καθώς και εκείνων του Υπουργείου Εργασίας ή άλλων Υπουργείων που εκτελούνται σε συνεργασία με το Υπουργείο Εργασίας ή τον ΟΑΕΔ εφόσον ο υποψήφιος ήταν άνεργος τουλάχιστον επί τετράμηνο κατά τον χρόνο ένταξής του στο πρόγραμμα. (§ 1 άρθρο 9 Ν. 3051/2002). Η συμμετοχή στα προγράμματα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας (STAGE ) του ΟΑΕΔ θεωρείται ως χρόνος εμπειρίας και όχι ανεργίας.

 

2. Αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας
α. Για υποψήφιο που είναι πολύτεκνος για κάθε τέκνο 50
β. Για υποψήφιο που είναι τέκνο πολύτεκνης οικογένειας, για κάθε τέκνο 50

Σημείωση: Τις ανωτέρω μονάδες μπορεί να λάβει μόνο ένα μέλος της ίδιας οικογένειας κατά το ίδιο ημερολογιακό έτος στον ίδιο φορέα (§ 1 άρθρο 9 Ν. 3051/2002).

 

3. Αριθμός ανηλίκων τέκνων
α. Για καθένα από τα δύο (2) πρώτα ανήλικα τέκνα 30
β. Για το τρίτο ανήλικο τέκνο 50

 

4. Βαθμός βασικού τίτλου σπουδών, που απαιτείται από την ανακοίνωση, μόνο για τις κατηγορίες ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ.

α. Για τους υποψήφιους των κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ οι μονάδες του βαθμού του τίτλου σπουδών με δύο δεκαδικά ψηφία πολλαπλασιάζονται με τον αριθμό 20.
β. Για τους υποψηφίους της κατηγορίας ΔΕ οι μονάδες του βαθμού του τίτλου σπουδών με δύο δεκαδικά ψηφία πολλαπλασιάζονται με τον αριθμό 10.

 

5. Ηλικία

α. Για τους υποψηφίους ηλικίας έως Τριάντα (30) ετών με αφετηρία υπολογισμού το απαιτούμενο από την ανακοίνωση κατώτερο όριο ηλικίας και με βάση το έτος γέννησης, ανά έτος. 3
β. Για τους υποψήφιους ηλικίας άνω των τριάντα (30) ετών με αφετηρία υπολογισμού το απαιτούμενο από την ανακοίνωση κατώτερο όριο ηλικίας και με βάση το έτος γέννησης, ανά έτος. 2

Επί ισοβαθμίας υποψηφίων στη συνολική βαθμολογία προηγείται αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο πρώτο κριτήριο (χρόνος ανεργίας) και αν, αυτές συμπίπτουν, αυτός που έχει τις περισσότερες μονάδες στο δεύτερο κριτήριο (αριθμός τέκνων πολύτεκνης οικογένειας) και ούτω καθεξής.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Γ. ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση στα γραφεία της υπηρεσίας μας, Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Δήμου Κορθίου Άνδρου (Δ.Ε.Α.Κ.Α.) - Δημαρχείο Κορθίου και ειδικότερα στο γραφείο της κας. Στεφανίας Παρλιάρου - Γραμματέα του Δ.Σ. της Δ.Ε.Α.Κ.Α. ή του κου. Ισίδωρου Νίκολάου, Διευθυντή της Δ.Ε.Α.Κ.Α. εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτησή της είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες (§ 10 άρθρο 21 Ν. 2190/1994).

Δ. ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά τα εξής δικαιολογητικά επικυρωμένα:

  1. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.

  2. Φωτοαντίγραφο του τίτλου σπουδών τους (όπου απαιτείται), στον οποίο να αναγράφεται ο ακριβής βαθμός αυτού (ΜΟΝΟ για υποψηφίους των κατηγοριών ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ). Σε κάθε περίπτωση που ο βαθμός εκφράζεται με αξιολογικό χαρακτηρισμό ή με ακέραιο αριθμό πρέπει στη φωτοτυπία του τίτλου να περιλαμβάνεται και βεβαίωση της οικείας σχολής για τον ακριβή αριθμητικό βαθμό.

  3. Φωτοαντίγραφο άδειας άσκησης επαγγέλματος (όπου απαιτείται).

  4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα: α) ότι δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ' υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομική εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, β) ότι δεν είναι υπόδικοι και δεν έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε, γ) ότι δεν έχουν, λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή, ότι δεν τελούν υπό δικαστική συμπαράσταση.

  5. Η ανεργία αποδεικνύεται με πρόσφατη βεβαίωση του ΟΑΕΔ (που είναι αρμόδιος προς τούτο). Αποκλείεται η απόδειξη με υποβολή υπεύθυνης δήλωσης και κάρτας ανεργίας.

  6. Προκειμένου για ανέργους υποψηφίους που είχαν ενταχθεί σε πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης του ΟΑΕΔ: α) βεβαίωση του ΟΑΕΔ στην οποία να αναφέρεται η ημερομηνία συμμετοχής του υποψηφίου στο πρόγραμμα καθώς και η ημερομηνία λήξης της συμμετοχής του και β) βεβαίωση του ΟΑΕΔ από την οποία να προκύπτει η ημερομηνία εγγραφής τους ως ανέργων στα σχετικά μητρώα.

  7. Για τους εργαζόμενους, επικυρωμένο εκκαθαριστικό σημείωμα φόρου εισοδήματος του προηγούμενου έτους.

  8. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, προκειμένου για υποψηφίου που έχουν ανήλικα τέκνα. Ειδικά για τους πολύτεκνους και τα τέκνα πολύτεκνων οικογενειών γίνεται δεκτό και πιστοποιητικό της ΑΣΠΕ

  9. Εάν ο τίτλος έχει αποκτηθεί στην αλλοδαπή απαιτείται, μόνον:
    α) Προκειμένου για Πανεπιστημιακή Εκπαίδευση, πράξη αναγνώρισης από το Δ.Ι.ΚΑ.ΤΣΑ, για την ισοτιμία, αντιστοιχία του τίτλου και τη βαθμολογική αντιστοιχία αυτού ή πράξη αναγνώρισης επαγγελματικής ισοτιμίας από το Συμβούλιο Αναγνωρίσεως Επαγγελματικής Ισοτιμίας Τίτλων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Τα ως άνω δικαιολογητικά να έχουν εκδοθεί μέχρι την ημερομηνία λήξεως της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.
    β) Προκειμένου για Τεχνολογική Εκπαίδευση, πράξη αναγνώρισης από το Ι.Τ.Ε., για την ισοτιμία , αντιστοιχία του τίτλου και την βαθμολογική αντιστοιχία αυτού ή πράξη αναγνώρισης επαγγελματικής ισοτιμίας από το Συμβούλιο Αναγνωρίσεως Επαγγελματικής Ισοτιμίας Τίτλων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, που να έχουν εκδοθεί μέχρι την ημερομηνία λήξεως της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.
    γ) Προκειμένου για Δευτεροβάθμια μη τεχνική ή μη επαγγελματική εκπαίδευση, βεβαίωση ισοτιμίας από την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων και για τεχνική και επαγγελματική εκπαίδευση αλλοδαπής, πράξη ισοτιμίας και κατάταξης της επιτροπής ισοτιμιών του Οργανισμού Επαγγελματικής Εκπαιδεύσεως και Καταρτίσεως (Ο.Ε.Ε.Κ.) - Εθνικής Αντιστάσεως 41, Ν. Ιωνία, Αθήνα και βεβαίωση, για την αντιστοιχία του βαθμού από την αρμόδια Διεύθυνση του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων σε εικοσάβαθμη κλίμακα.
    δ) Προκειμένου για Υποχρεωτική εκπαίδευση, βεβαίωση ισοτιμίας από τη Διεύθυνση Παιδείας Ομογενών και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Ο.Δ.Ε.) της Κ.Υ. του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων ή από τις κατά τόπους Δ/νσεις Β/θμιας Εκπαίδευσης της ημεδαπής.

  10. Πιστοποιητικό του οικείου Δήμου ή Κοινότητας ότι ο υποψήφιος είναι εγγεγραμμένος στο δημοτολόγιο.
    Για υποψηφίους των υπολοίπων νομών που δεν έχουν το κριτήριο της εντοπιότητας, όπως ορίζεται στο κεφάλαιο Β΄ του παρόντος, απαιτείται η υποβολή βεβαίωσης μόνιμης κατοικίας από τον οικείο Δήμο ή Κοινότητα (άρθρο 4 § 5 Ν. 2647/1998).

Σημείωση: Τίτλοι, πιστοποιητικά και βεβαιώσεις της αλλοδαπής, που απαιτούνται για την πρόσληψη πρέπει να είναι επικυρωμένοι και επίσημα μεταφρασμένοι στην ελληνική γλώσσα, όπως ορίζουν οι κείμενες διατάξεις (άρθρο 29 Π.Δ. 50/2001 και Ν. 148/1914).

Ε΄. ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ

Περίληψη της παρούσας, περιέχουσα υποχρεωτικώς τα όρια ηλικίας και όλα τα στοιχεία του άρθρου 21 § 8 του Ν. 2190/1994 (όπως ισχύει), να δημοσιευθεί σε δύο (2) ημερήσιες ή εβδομαδιαίες τοπικές εφημερίδες του Νομού, εφόσον εκδίδονται. Ανάρτηση ολόκληρης της ανακοίνωσης να γίνει στο κατάστημα της οικείας υπηρεσίας και στον χώρο των ανακοινώσεων του δημοτικού ή κοινοτικού καταστήματος του δήμου ή της κοινότητας στην οποία εδρεύει ή υπηρεσία, συντασσομένου κατ' άρθρο 21 § 9 του Ν. 2190/1994 (όπως ισχύει) πρακτικού ανάρτησης.

ΣΤ΄. ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΙΝΑΚΩΝ - ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΝΣΤΑΣΕΩΝ

Οι πίνακες κατάταξης των υποψηφίων αναρτώνται στο κατάστημα της οικείας υπηρεσίας συντασσομένου πρακτικού ανάρτησης, υπογραφόμενου από δύο (2) υπαλλήλους της υπηρεσίας.

Κατά των ανωτέρω πινάκων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ενστάσεις, στο ΑΣΕΠ, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία, η οποία λήγει μετά την πάροδο δέκα (10) ημερών από την ανάρτησή τους.

Για την υποβολή της ένστασης απαιτείται η καταβολή παραβόλου στο δημόσιο ταμείο είκοσι πέντε ευρώ (25) €.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. της
Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης
Δήμου Κορθίου Άνδρου
Κωνσταντίνος Τατάκης

Επιστροφή