ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

Ο Θεατρικός Όμιλος Άνδρου έδωσε με μεγάλη επιτυχία 3 παραστάσεις του θεατρικού έργου του Δημήτρη Ψαθά "ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΨΕΥΤΗΣ".

Στη Χώρα, στο Δημοτικό Θέατρο Άνδρου, δόθηκαν δύο παραστάσεις, το Σάββατο 22 Μαρτίου και την Κυριακή 23 Μαρτίου 2003. Και στις δύο η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη, με αποτέλεσμα στη δεύτερη παράταση να μην υπάρχουν πλέον διαθέσιμα καθίσματα γιά τους θεατές.

Στο Κόρθι, στο πρόσφατα ανακατασκευασμένο θέατρο του Γυμνασίου-Λυκείου, δόθηκε παράσταση το Σάββατο 5 Απριλίου 2003. Η προσέλευση θεατών ήταν επίσης πολύ μεγάλη και στην αίθουσα επικράτησε το αδιαχώρητο.

Οι εντυπώσεις και από τις τρεις παραστάσεις ήταν άριστες και οι ηθοποιοί εισέπραξαν τα θερμά συγχαρητήρια όλων.

Σκοπός του Θεατρικού Ομίλου Άνδρου είναι να παρουσιάσει στο κοινό της Ανδρου επιλεγμένα και καταξιωμένα έργα, προσπαθώντας παράλληλα να προσελκύσει κάθε ενδιαφερόμενο να ασχοληθεί με το θέατρο. Ο Θεατρικός Όμιλος Άνδρου φιλοδοξεί επίσης να παρουσιάσει αυτήν, αλλά και μελλοντικές παραστάσεις του, και εκτός Άνδρου, και για το λόγο αυτό χρειάζεται τη συμπαράσταση και τη βοήθεια όλων.

Η σκηνοθεσία ανήκει στον Κώστα Τσαπέκο, ενώ οι συμμετέχοντες στο έργο ήταν:

Γιώργος Μαγκανιώτης, Άννα Ασυνάνογλου, Άγγελος Παπαϊωάννου, Θανάσης Λιάνης, Κατερίνα Κουτέλη, Κατερίνα Ζερβού, Ταξιάρχης Στρατομητρός, Δημήτρης Στεφάνου, Ηλέκτρα Καράγιωργα-Θωμά, Αντώνης Χαλάς, Χριστίνα Μάρκου, Βάσω Ματθαίου-Λιάνη.

Επιστροφή