ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ

 


Στις 18 & 19 Ιουλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Αγίας Τριάδας Κορθίου, ο Δήμος Κορθίου και η Ένωση Ελλήνων Φυσικών (Ε.Ε.Φ.) συνδιοργάνωσαν το Επιστημονικό Συμπόσιο με θέμα «Μεγάλες Στιγμές της Φυσικής – Ένα Ταξίδι στο Χώρο και στο Χρόνο».

Το κύρος και η επιστημονική κατάρτιση των εισηγητών - ομιλητών καθώς και η ανέλπιστα μεγάλη συμμετοχή των Ανδριωτών, συντέλεσαν στην επιτυχία αυτού του Συμποσίου. Ο Καθηγητής Πανεπιστήμιου Κρήτης κ. Στ. Τραχανάς, ο Διευθυντής του Πλανητάριου κ. Διον. Σιμόπουλος, ο Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ευστρ. Θεοδοσίου, ο Επίκουρος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Εμμ. Δανέζης, ο Καθηγητής ΤΕΙ Πειραιά κ. Παν. Σκούντζος και ο Καθηγητης Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης κ. Παν. Παπαχρήστου, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων στο Συμπόσιο.

Γεγονός είναι ότι στον ανακαινισμένο και φιλόξενο χώρο του παλιού Σχολαρχείου, με την άρτια υλικοτεχνική υποδομή, ανταλλάχθηκαν απόψεις και έγινε ένας εποικοδομητικός διάλογος προς όφελος όλων των συνέδρων.

Ο Πρόεδρος της Ε.Ε.Φ. Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών κ.Παπαδόπουλος Γ. και τα μέλη της Οργανωτικής Επιτροπής κ.κ. Φιλντίσης Παν. και Φακής Δημ. εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στο Δήμαρχο Κορθίου κ. Γλυνό για την σημαντική και πολύτιμη βοήθειά του στη διοργάνωση του Επιστημονικού Συμποσίου.

Back