ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΛΥΝΟΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΡΘΙΟΥ

 

Συμπολίτες και φίλοι,

Με τη συμπαράσταση και την ψήφο σας πριν από 4 χρόνια, εμπιστευθήκατε σε μένα και τους συνεργάτες μου τη διοίκηση του νεοσύστατου Δήμου Κορθίου. Την περίοδο αυτή των τεσσάρων χρόνων προσπαθήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις και την απόλυτη στήριξη που μας δώσατε, να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας και να υλοποιήσουμε τα κοινά μας οράματα γι' αυτό τον τόπο.

Πιστεύουμε ότι ακολουθούμε τη σωστή κατεύθυνση. Τα προβλήματα όμως που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά και σύνθετα. Παρόλα αυτά υπάρχει η θέληση και η ικανότητα να ξεπεραστούν οι δυσκολίες που κάθε φορά προκύπτουν. Υπάρχουν τομείς στους οποίους έγιναν σημαντικά βήματα, αλλά και άλλοι που η μέχρι σήμερα προσπάθεια δεν έχει αποφέρει ορατά αποτελέσματα.

Εχοντας ως οδηγό τις προτάσεις που πριν 4 χρόνια σας καταθέσαμε, και το πώς αυτές προσαρμόστηκαν στις μέχρι σήμερα συνθήκες, θεωρούμε ότι έχουν τεθεί οι βάσεις ανάπτυξης της περιοχής μας. Βεβαίως η πορεία αυτή είναι μακριά και δύσκολη και η προσπάθεια οφείλει να είναι συνεχής.

Στηριζόμενοι στην εμπιστοσύνη και συμπαράσταση που μας δείξατε στη διάρκεια αυτής της τετραετίας και με βάση το γεγονός ότι μόνο ενωμένοι και συστρατεύοντας όλες τις δυνάμεις αυτού του τόπου μπορούμε να έχουμε αποτέλεσμα, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια, προσβλέποντας στη συμμετοχή όλων σας, χωρίς προϋποθέσεις και αποκλεισμούς, μιας και όλες οι εποικοδομητικές απόψεις και προτάσεις είναι χρήσιμες και απαραίτητες.

Σας καλούμε να δώσετε το παρόν στις Δημοτικές Εκλογές στις 13 Οκτωβρίου 2002, όχι μόνο με την ψήφο σας, αλλά με την ενεργητική σας συμμετοχή.

Την τύχη ενός τόπου δεν την αλλάζει ένας άνθρωπος μόνος, αλλά όλοι οι άνθρωποι μαζί.

Κόρθι, 4-9-2002

Elections 2002