ΑΝΔΡΙΩΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ

 

Δημότισσες και Δημότες του Δήμου Άνδρου

Σε λίγους μήνες τελειώνει η πρώτη τετραετία του νέου Δήμου Άνδρου, και καθολική είναι η παραδοχή ότι κανένα έργο από τα καθοριστικά για την ανάπτυξη του τόπου δεν έγινε και δυστυχώς ούτε καν δρομολογήθηκε για να γίνει στο μέλλον. Μια τετραετία καθοριστική για το μέλλον του Δήμου μας πήγε κυριολεκτικά χαμένη.

Ο Βιολογικός καθαρισμός έχει χαθεί, τα νέα Σφαγεία δεν έγιναν, τα σκουπίδια όλου του Νησιού συνεχίζουν να καίγονται στη Σταυροπέδα και το Λιμάνι της χώρας αποδείχτηκε όνειρο απατηλό.

Ταυτόχρονα τα καθημερινά προβλήματα στη Χώρα και τα χωριά παραμένουν άλυτα και δυσκολεύουν τη ζωή των δημοτών. Τα φρεάτια της αποχέτευσης, που δεν συντηρήθηκε τέσσερα χρόνια τώρα, "ξεβράζουν" λύματα στα κεντρικότερα σημεία της Χώρας, ο Δημοτικός φωτισμός των χωριών σε μεγάλο μέρος παραμένει σβηστός, οι λακούβες στους δρόμους πληθαίνουν και ολόκληρη την τετραετία δεν ανοίχθηκε ούτε ένα μέτρο δρόμος για να διευκολύνει τη ζωή των κατοίκων στα χωριά.

Παράλληλα ασκήθηκε μια διοίκηση αλαζονική και αυταρχική, μια διοίκηση του "έτσι μ' αρέσει" , με αδιαφάνεια στην οικονομική διαχείριση και διασπάθιση των πόρων του Δήμου, με παραγκωνισμό και αγνόηση του Δημοτικού Συμβουλίου, με μηδενισμό των Τοπικών Συμβουλίων των χωριών.

Δημότες και δημότισσες του Δήμου Άνδρου

Μπροστά στο αδιέξοδο που οδηγήθηκε ο Δήμος εμείς που συγκροτούμε τον Συνδυασμό "Ανδριώτικο Οραμα" αποφασίσαμε να διεκδικήσουμε την διοίκηση του Δήμου.

Παραμερίζοντας τις προσωπικές μας φιλοδοξίες και με επικεφαλής τον Μανώλη Βάμβουκα θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ

Η τετραετία που θα έρθει αποτελεί την τελευταία ευκαιρία για τον Δήμο Άνδρου και είναι υποχρέωση του κάθε Δημότη να πάρει θέση γιατί όλοι μας, λίγο ή πολύ ο καθένας, θα έχουμε ευθύνη για το μέλλον αυτού του τόπου.
Το Γ ΚΠΣ και οι άλλες χρηματοδοτικές ευκαιρίες ακόμα και η αυτοχρηματοδότηση θα αξιοποιηθούν στον μεγαλύτερο βαθμό για να γίνουν

Ο συνδυασμός μας συγκροτείται από ανθρώπους που αντιπροσωπεύουν το σύνολο της κοινωνίας μας με

Είμαστε σε θέση από τις 2 Ιανουαρίου να αρχίσουμε την δουλειά που θα αλλάξει την πορεία του Δήμου Άνδρου.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Θα διοικήσουμε με βασικά στοιχεία της δουλειάς μας

Στα χωριά, πρώην κοινότητες, την διοίκηση θα ασκήσουν τα Τοπικά Συμβούλια που οι ίδιοι οι Δημότες θα εκλέξουν. Οι ίδιοι θα προγραμματίσουν τα έργα και τις προτεραιότητες και οι ίδιοι θα διαχειριστούν τα έσοδα που αναλογούν στο δημοτικό τους διαμέρισμα.

Δημότες και Δημότισσες
του Δήμου Άνδρου

Η Συμμετοχή όλων μας είτε μέσα στον συνδυασμό ΑΝΔΡΙΩΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ είτε δίπλα και σε συνεργασία μαζί μας είναι ανοιχτή και ευπρόσδεκτη.

Μαζί μας, όλοι μαζί είναι βέβαιο ότι θα καταφέρουμε να μην έχουμε άλλη μια χαμένη τετραετία.

Να μην επιτρέψουμε κανείς στο τέλος του 2006 να πει "άλλη μια χαμένη τετραετία".

Να είμαστε τότε περήφανοι
για τον τόπο που κατοικούμε

 

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2002

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ

Elections 2002