ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΘΙΟΥ

 

Ο Σύλλογος Νέων του Δήμου Κορθίου αδιαμφισβήτητα έχει πια ενεργό ρόλο στη ζωή και τα δρόμενα του τόπου του, τα μέλη που μέχρι στιγμής τον απαρτίζουν είναι 62 και αναμένονται κι' άλλες εγγραφές.

Το Προσωρινό 5μελές Συμβούλιο ευχαριστεί τα μέλη του και όσους βοήθησαν στις δραστηριότητές που αναπτύχθηκαν στα πλαίσια του καλοκαιριού και μέχρι σήμερα, και αυτές είναι:

Τέλος ο Πρόεδρος και η Γραμματέα του Συλλόγου με εισηγήσεις τους,έλαβαν μέρος στα συνέδρια που πραγμ0ατοποιήθηκαν στις 24-26 Αυγούστου και 21-23 Σεπτεμβρίου με θέμα: α) Αφιέρωμα για τους απανταχού Κορθιανούς και β) η γυναίκα στο σύγχρονο νησιωτικό περιβάλλον. 'Εκεί, παρουσιάσαν τις απόψεις, τους προβληματισμούς και τις λύσεις που προτείνουν οι νέοι του Κορθίου.
Στο πρόγραμμα μας ήταν και η διεξαγωγή πρωταθλήματος beach volley όμως αυτό κατέστη αδύνατον λόγο καιρικών συνθηκών, καθώς φυσικά και ενημέρωση και ομιλία από τον κ. Θάνο Ασκητή ψυχολόγο- σεξολόγο που δεν πραγματοποιήθηκε όμως λόγω υποχρεώσεων του ανωτέρω.

ΤΕΛΟΣ θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας ότι στις 28 Οκτωβρίου και ώρα 12:30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κορθίου θα πραγματοποιηθούν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του 9μελούς Συμβουλίου του Συλλόγου μας.

Παρακαλούνται όλα τα μέλη να παραβρεθούν για να ψηφίσουν τους αντιπροσώπους τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στον Σύλλογο μπορείτε να απευθυνθείτε στα εξής τηλέφωνα: 

Γεώργιος Μαγκανιώτης : 61-216 και 0972- 476943

Ευαγγελία Παρλιάρου : 61-713 και 0945-775016

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.

September - October 2001