Εισαγωγή

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ www.korthi.gr  

 Το διαδίκτυο (internet) ανοίγει πλέον νέους ορίζοντες στην πληροφόρηση και επικοινωνία. Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι απ' όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν το εργαλείο αυτό γιά να μάθουν όλα όσα τους ενδιαφέρουν. Το internet είναι σίγουρα κάτι περισσότερο από την εφημερίδα ή την τηλεόραση: είναι η σύγχρονη πηγή πληροφόρησης, διαθέσιμη όλο το 24ωρο σε ολόκληρο τον κόσμο.

Εχουμε δημιουργήσει από το 1999 τον ηλεκτρονικό κόμβο ενημέρωσης και επικοινωνίας γιά την περιοχή του Κορθίου, αλλά και το νησί της Ανδρου, το www.korthi.gr. Εδώ υπάρχουν όλες οι απαραίτητες πληροφορίες γιά τον επισκέπτη και ταυτόχρονα αποτελεί σημείο επικοινωνίας των Ανδριωτών όπου κι αν βρίσκονται.

Προβληθείτε τώρα στο www.korthi.gr. Οι 30.000 επισκέπτες του κόμβου κάθε χρόνο είναι σίγουρο οτι θα δουν το μήνυμά σας. Ελάτε σε επαφή με τους απανταχού ανδριώτες, αλλά και τους μελλοντικούς επισκέπτες του νησιού. 

Στις σελίδες μας μπορείτε να προβληθείτε επιλέγοντας εσείς τον τρόπο, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Εμείς σας προτείνουμε παρακάτω μερικές λύσεις, αν όμως προτιμάτε κάτι διαφορετικό, μη διστάσετε να μαζί μας.

με εκτίμηση,

η διαχειριστική ομάδα του www.korthi.gr

Γιά περισσότερες πληροφορίες:

e-mail:

τηλ.

* Γιά περισσότερες πληροφορίες:

επιστροφή